ESPA

Υπηρεσίες - Service

Επισκευή Φωτοτυπικών και Συντήρηση εκτυπωτών

Η COPYHELP παρέχει αξιόπιστες, υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες για την επισκευή και συντήρηση των μηχανών γραφείου σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Με γνώση και εξειδίκευση άνω 20 ετών η COPYHELP διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο service των φωτοαντιγραφικών και εκτυπωτικών μηχανών των μεγαλύτερων κατασκευαστών της αγοράς: Konica Minolta,Canon, OCE, Brother, Ricoh, HP, Gestetner, Samsung, Sharp, Oki, Xerox κ.α.

Η COPYHELP αποτελεί Premium Partner για την Konica Minolta για τους νομούς Καβάλας και Δράμας υποστηρίζοντας όλα τα συμβόλαια της σε μεγάλους πελάτες δημοσίου καθως επίσης και σε μεγάλες επιχειρήσεις .

Στην COPYHELP παραμένουμε διπλα σας καθ΄όλη την διάρκεια ζωής των προιόντων σας που έχετε προμηθευτεί από την εταιρεία μας.

Η υψηλού επιπέδου κατάρτιση και συνεχής εκπαίδευση του τεχνικού τμήματος, μας επιτρέπει να σας εξασφαλίζουμε αξιοπιστία και συνέπεια με τις χαμηλότερες τιμές.

Ο χρόνος ανταπόκρισης για βλάβη εντός Ν.Καβάλας είναι εντός 4 ωρών , για τους Ν.Δράμας, Ν.Ξάνθης και Ν.Ροδόπης οι υπηρεσίες μας παρέχονται εντός μίας εργάσιμης ημέρας.
Για τις ανάγκες σας σε αναλώσιμα διαθέτουμε toner και μελάνια σε μεγάλη ποικιλία(γνήσια και συμβατά).

Συμβατά Αναλώσιμα

Συμβατό σημαίνει καινούργιο - εργοστασιακά κατασκευασμένο αναλώσιμο.
Τα συμβατά αναλώσιμα δεν πρέπει να συγχέονται με τα αναγομωμένα ή ανακατασκευασμένα αναλώσιμα.
Εξοικονόμηση χρημάτων (έως 70% πιο οικονομικά αναλώσιμα έναντι των Γνησίων)
Τα συμβατά αναλώσιμα (τόνερ και μελάνια) έχουν 100% εγγυημένη απόδοση, κατασκευασμένα εργοστασιακά λειτουργούν όπως ακριβώς και τα γνήσια(με την ίδια διάρκεια και ποιότητα!) χωρίς να απαιτούνται επιπλέον ενέργειες από τον χρήστη, διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας :ISO 9001,ISO 14001STMC,REACH κ.α. Πιστοποιήσεις που έχουν σχέση με τη διαδικασία παραγωγής, αλλά και τον έλεγχο ποιοτικής και ποσοτικής εκτύπωσης.
Αυτά τα αναλώσιμα υποβάλλονται, επίσης στον έλεγχο ποιότητας και απόδοσης πριν από τη διανομή στην αγορά, για να εξασφαλίσουν την αποτελεσματικότητα, την αξιοπιστία και την αντοχή.
Αυτό σημαίνει ότι έχουν κατασκευαστεί από το μηδέν και δεν είναι πλαστά προϊόντα. Κατά συνέπεια, τα συμβατά έχουν την ίδια απόδοση σε αριθμό σελίδων με τα αντίστοιχα επώνυμα, καθώς επίσης και αντίστοιχη ποιότητα εκτύπωσης.
Τα συμβατά τόνερ έχουν κατασκευαστεί με ένα σύνολο προδιαγραφών που καλύπτουν τη σύνθεση των σωματιδίων,
το σημείο τήξης και το μέγεθος των κόκκων ώστε να αποδίδουν το επιθυμητό αποτελέσμα ανάλυσης σε dpi (dot per inch).
Σε όλα τα προϊόντα μας προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και άμεσης αντικατάστασης. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα μας παρουσιάσει ελάττωμα, άμεσα και σύμφωνα πάντα με την εγγύησή μας έχετε δωρεάν προϊόν αντικατάστασης.

Λύσεις Εκτύπωσης

Οι τελευταίες καινοτομίες στα πολυσύστηματα της Konica Minolta συνδυάζουν την έγχρωμη με την ασπρόμαυρη εκτύπωση και αντιγραφή. Με μεγάλες ικανότητες επικοινωνίας, χαμηλό κόστος χρήσης και ταυτόχρονα εντυπωσιακές ταχύτητες, ασύγκριτη ποιότητα, μοναδική ευελιξία και λειτουργικότητα. Είτε μικρά συστήματα για τα μικρότερα γραφεία είτε κορυφαίας απόδοσης για χώρους CRD - αυτή η σειρά προϊόντων έχει την τέλεια λύση για κάθε απαίτηση.Υψηλής ποιότητας, υψηλής ανάλυσης ασπρόμαυρες εκτυπώσεις και αντιγραφές, ταχύτατες σαρώσεις συν ευέλικτος χειρισμός χαρτιού και δυνατότητες τελικής επεξεργασίας είναι τα χαρακτηριστικά για τα οποία διακρίνονται τα ασπρόμαυρα πολυσυστήματα της Konica Minolta. Η γκάμα της προσφέρει τα πάντα από μικρά ταχύτατα συστήματας για μικρότερους όγκους έως δυνατά και παραγωγικά συστήματα για μεγάλους όγκους εργασίας.

Εκτυπώστε από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή...

Η δυνατότητα εκτύπωσης από φορητή συσκευή φέρνει περισσότερη ευελιξία, παραγωγικότητα και χρόνο για τις κύριες δραστηριότητες σας. Είναι ιδανικό για υπαλλήλους γραφείου και για εργαζόμενους, που ταξιδεύουν συχνά για επαγγελματικούς λόγους, δεν εργάζονται συχνά  στα γραφεία της εταιρίας  ή δουλεύουν με μερική απασχόληση από ένα γραφείο στο σπίτι.

Η Konica Minolta προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων εκτύπωσης μέσω φορητών συσκευών. Θα έχετε περισσότερη δύναμη για να καινοτομήσετε, να βρείτε νέους τρόπους εργασίας, και να προχωρήσετε πιο γρήγορα έτσι ώστε επωφεληθείτε από τις νέες ευκαιρίες. Τα Smartphones, τα Tablets ή οποιαδήποτε φορητή συσκευή μπορεί να συνδεθεί με έναν δικτυακό εκτυπωτή οπουδήποτε χρειάζεται, οποιαδήποτε στιγμή.

Ασφάλεια

Με τις ταχέως αναπτυσσόμενες παγκόσμιες δυνατότητες επικοινωνίας της ψηφιακής εποχής, ο κίνδυνος σοβαρών ζημιογόνων παραβιάσεων της ασφάλειας αυξάνεται δραματικά.

Σε απάντηση αυτών των κινδύνων η Konica Minolta έχει αφοσιωθεί στην ανάπτυξη και την εφαρμογή ασφαλών τεχνολογικών διαχείρισης των πληροφοριών σε όλα τα πολυμηχανήματά της. Πρώτα απ 'όλα στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα και τεχνολογίες , που εγγυώνται την εμπιστευτικότητα σας, των πελατών μας, των ηλεκτρονικών πληροφοριών είτε πρόκειται για δεδομένα είτε πρόκειται για έγγραφα.Η ΟΚΙ σχεδιάζει λύσεις εκτύπωσης αποκλειστικά για τις ανάγκες των επιχειρήσεων με γνώμονα το επαγγελματικό αποτέλεσμα και το χαμηλό κόστος λειτουργίας. Με μια πλήρη σειρά από εκτυπωτές και MFP, η ΟΚΙ προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα που βοηθούν στη βελτίωση της παραγωγικότητας της επιχείρησης ανεξάρτητα από το budget ή το μέγεθός της. Σχεδιασμένα με βάση την ιδιαίτερα αξιόπιστη τεχνολογία LED, όλα τα προϊόντα της ΟΚΙ καλύπτονται δωρεάν με 3 Χρόνια Ολοκληρωμένη Προστασία.
Από το 2016 η COPYHELP είναι επίσημος συνεργάτης της Gestetner. Τα εκτυπωτικά και πολυμηχανήματα υπό το εμπορικό σήμα  «Gestetner» (a Ricoh Family Group brand) , παραγωγής της Ricoh International B.V.
Η Ricoh ιδρύθηκε το 1936, είναι μία από τις μεγαλύτερες Ιαπωνικές εταιρίες στον χώρο του Imaging και μία από τις κρυφαίες εταιρίες παγκοσμίως  στον χώρο των εκτυπωτικών λύσεων για το σπίτι, το γραφείο και τους επαγγελματίες.
Με τα εκτυπωτικα πολυμηχανημάτα Gestetner–Ricoh , εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων αυτοματισμού γραφείου, παρέχοντας κορυφαίες λύσεις σε πολύ προσιτή τιμή, τόσο σε ότι αφορά το κόστος κτήσης, όσο και το κόστος χρήσης.
Η Sharp πρωτοπορεί στο χώρο της εκτύπωσης και των πολύ-λειτουργικών συσκευών για 10ετίες τώρα διασφαλίζοντας επαγγελματικό αποτέλεσμα και χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Το εύρος της γκάμας της, την καθιστά ικανή να προτείνει λύσεις για κάθε είδος επιχείρησης, οι οποίες μπορούν εύκολα να επεκταθούν και να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες της. Η πλήρης γκάμα έγχρωμων και μονόχρωμων A3 MFP συμπληρώνεται από μία πληθώρα εφαρμογών που στοχεύουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας για την επιχείρηση.

Τα Νέα της Αγοράς

Η Konica Minolta έδωσε στη δημιουργία διάσταση και εντυπωσίασε!

Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2017

Η Konica Minolta και η GRAPHCOM παρουσίασαν σε μία διήμερη εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις την τεχνολογική καινοτομία JETVARNISH 3DS & IFOILS της MGI, που προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα φινιρίσματος/ωραιοποίησης εντύπου.
Συγκεκριμένα, αρχισυντάκτες και συντάκτες κλαδικών μέσων, δημοσιογράφοι, διευθυντές παραγωγής, τυπογράφοι αλλά και εκπρόσωποι διαφημιστικών εταιριών είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη ξεχωριστή εμπειρία μιας ψηφιακά τελειοποιημένης εκτύπωσης με εφφέ τοπικού UV και χρυσοτυπίας κατόπιν live demonstration αλλά και να θαυμάσουν μια γκαλερί από ιδιαίτερες εκτυπώσεις 3D στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο Digital Imaging Square της  Konica Minolta. Η δημιουργία πήρε κυριολεκτικά διάσταση  και κορυφώθηκε όταν χορευτές έδωσαν ζωή και κίνηση σε μία στατική εικόνα και βίντεο παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό χορευτικό ντουέτο! 
Η εταιρική επικοινωνία εξελίσσεται και η δημιουργία διευρύνεται με τις απεριόριστες πρακτικά δυνατότητες που προσφέρει το  JETVARNISH 3DS & IFOILS. Το  εκάστοτε  brand έχει πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιεί μικρές και μεγάλες παραγωγές χωρίς περιορισμούς, να πραγματοποιεί δοκιμαστικές προωθητικές ενέργειες και το πιο σημαντικό να προσωποποιεί την επικοινωνία του με τη χρήση ανάγλυφου βερνικιού και τις μεταλλικές υφές του foil σε μεταβλητά δεδομένα (VDP, VDF) και να ξεχωρίζει.
Το JETVARNISH 3DS & IFOILS, προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες φινιρίσματος σε ένα και μόνο μηχάνημα: Τοπικό βερνίκι απλό και ανάγλυφο (3D) και χρυσοτυπία επίπεδη ή ανάγλυφη ψηφιακά, μεμονωμένα ή και ταυτόχρονα στην ίδια εργασία.
Για τη λειτουργία της χρυσοτυπίας ακολουθείται μια 100% ψηφιακή διαδικασία, χωρίς κλισέ και τσίγκους, με δυνατότητα εφαρμογής έως δύο διαφορετικών χρωμάτων foil σε ένα πέρασμα, καθώς και foil on foil.
Το JETVARNISH 3DS & IFOILS είναι φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς τη χρήση φιλμ, τελάρων, χημικών και χωρίς την απαίτηση διαχείρισης επικίνδυνων αποβλήτων.
Η επαναστατική τεχνολογία AIS Smart Scanner που ενσωματώνει το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και ένα εξελιγμένο σύστημα πολλαπλών scanner για να βρίσκει τις σωστές συμπτώσεις σε κάθε φύλλο ξεχωριστά.
 
To bizhub MarketPlace της Konica Minolta έλαβε το BLI Winter 2017 Pick Award
Αθήνα, 1 Μαρτίου 2017

Η Konica Minolta Business Solutions Europe (Konica Minolta) έλαβε το βραβείο Pick BLI Winter 2017 από  τη Buyers Laboratory LLC (BLI) για το εξαιρετικό MFP app ecosystem. Το bizhub MarketPlace έπεισε τους κριτές με την ευρεία γκάμα των εφαρμογών που βελτιώνουν την παραγωγικότητα, με την εύκολη προσαρμογή και την απλοποιημένη κατανομή αδειών μεταξύ των δικτύων της εταιρείας.
To BLI, οι Βρετανοί ειδικοί στην αξιολόγηση του εξοπλισμού σχετικά με τα έγγραφα γραφείου και τις εφαρμογές λογισμικού απονέμουν το βραβείο κύρους Pick δύο φορές το χρόνο για τα προϊόντα και τις ιδέες που σημειώνουν καλύτερη επίδοση από τον ανταγωνισμό. Οι δυνατότητες υλικού και λογισμικού σε κάθε κατηγορία πρέπει να υποβάλλονται σε αυστηρές εργαστηριακές δοκιμές κατά τη διάρκεια των προηγούμενων έξι μηνών. Οι Pick winners - όπως το bizhub MarketPlace της Konica Minolta - προσφέρουν μία κορυφαία σειρά από χαρακτηριστικά όσον αφορά την αξία, την ευκολία χρήσης και τη διαχείριση, καθώς και την ενσωμάτωση του λογισμικού.

The best Pick
Τα σύγχρονα πολυμηχανήματα είναι έξυπνα και συνδεδεμένα hubs για την αντιγραφή, την καταγραφή, την εκτύπωση και την ανταλλαγή πληροφοριών, και κάνουν τη ροή εργασιών ευκολότερη και πιο ομαλή για τους πελάτες. Η Konica Minolta έχει αναπτύξει το bizhub MarketPlace για την καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των πολυμηχανήματων. Το bizhub MarketPlace είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα και λειτουργεί ως κατάστημα εφαρμογών για την υλοποίηση και τη χορήγηση αδειών εφαρμογές παραγωγικότητας. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις εισηγμένες εφαρμογές προκειμένου να επεκταθεί η δυνατότητα χρήσης των πολυλειτουργικών συσκευών τους. Ένα από τα χαρακτηριστικά που εντυπωσίασε τη BLI περισσότερο ήταν η λειτουργία Chameleon, η οποία επιτρέπει στο bizhub MarketPlace να προσφέρει επιπλέον ως host για τη  παραμετροποίηση του user interface του bizhub MFP. Ως επαγγελματική υπηρεσία, η Konica Minolta δημιουργεί και αναπτύσσει tailor-made πάνελ ελέγχου που  προσαρμόζεται με την εργασιακή συμπεριφορά των πελατών. Οι διεπαφές χρήστες μπορούν να ενισχυθούν με χαρακτηριστικά για την αντιμετώπιση των διαδικασιών ροής εργασιών ειδικά για τον πελάτη, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν τα λάθη και να απλοποιηθεί η χρήση. Με τη λειτουργία αυτή, το bizhub MarketPlace προσφέρει ένα διαισθητικό περιβάλλον για να δημιουργηθεί και να ξεκινήσει μία προσαρμοσμένη εμπειρία του χρήστη.

“Το Bizhub MarketPlace της Konica Minolta είναι στην πρώτη γραμμή της αυξανόμενης τάσης των MFP app stores, και τα επιπλέον χαρακτηριστικά του Chameleon είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά”, δήλωσε ο Jamie Bsales, Director of Office Workflow Solutions Analysis της BLI. “Η Konica Minolta μπορεί να χτίσει ένα  εξατομικευμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη που θα μετατρέψει σε διαδικασίες πολλαπλών βημάτων στις διαδικασίες one-touch, εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας τον αριθμό των λαθών των χρηστών στο MFP.”
          
Σχετικά με την Konica Minolta Business Solutions Europe

Η Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, με έδρα το Λάγκενχαγκεν της  Γερμανίας, είναι μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της Konica Minolta Inc, με έδρα το Τόκιο Ιαπωνίας, και αποτελεί μέρος της επιχειρηματικής περιοχής Business Technologies. Ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στον τομέα της Πληροφορικής και της διαχείρισης εγγράφων σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και ψηφιακών λύσεων εκτύπωσης σε μηχανές παραγωγής, η εταιρεία διαπρέπει στην παροχή υπηρεσιών συμβούλων επιχειρήσεων, στην υλοποίηση και τη διαχείριση ενώ παρέχει μια σειρά από κορυφαία συστήματα εκτύπωσης και λύσεις. Στο πλαίσιο αυτό, οι Υπηρεσίες Βελτιστοποίησης Εκτυπώσεων (Optimized Print Services) συνδυάζουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, τεχνικές λύσεις και κατάλληλο λογισμικό, προκειμένου να ενισχυθεί η αποδοτικότητα των επιχειρηματικών διαδικασιών και η μείωση κόστους. Για να υποστηρίξει τους πελάτες με τις καλύτερες και βιώσιμες λύσεις, ο ηγέτης στην τεχνολογία Konica Minolta επενδύει συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη και θέτει τακτικά τα νέα πρότυπα.
Η Konica Minolta Business Solutions Europe εκπροσωπείται από θυγατρικές και διανομείς σε περισσότερες από 80 χώρες στην Ευρώπη, την Κεντρική Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Με πάνω από 35.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο (από τον Μάρτιο του 2016), η επιχειρηματική περιοχή  της Konica Minolta Business Technologies κέρδισε καθαρές πωλήσεις πάνω από 6,2 δισεκατομμύρια ευρώ στο οικονομικό έτος 2015-16.
Νέα μοντέλα μονόχρωμων εκτυπωτών και MFP της ΟΚΙ. Πρόκειται για Α4 συσκευές οι οποίες ενσωματώνουν ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά ικανά να καλύψουν τις παραγωγικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως budget.
Οι νέοι εκτυπωτές Β412dn, B432dn και B512dn παρέχουν γρήγορη, απαράμιλλης ποιότητας μονόχρωμη εκτύπωση. Ταυτόχρονα, με αναλώσιμα υψηλής χωρητικότητας καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σύγχρονου γραφείου με σημαντικά χαμηλό κόστος χρήσης. Τα νέα πολυμηχανήματα MB472dnw, MB492dn και ΜΒ562dnw ενσωματώνουν λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και fax. Όλα τα μοντέλα χαρακτηρίζονται από γρήγορο επεξεργαστή 667GHz, ενσωματωμένη μνήμη 512ΜΒ και 3GB eMMc. Διαθέτουν Gigabit κάρτα Ethernet και είναι συμβατά με Google Cloud Print για γρήγορη διαχείριση των εκτυπώσεων από smartphone και tablet. Τέλος, με τη λειτουργία secure printing εξασφαλίζουν την ασφαλή εκτύπωση των απόρρητων εγγράφων.
Τα νέα μοντέλα ολοκληρώνουν το portfolio της ΟΚΙ και είναι άμεσα διαθέσιμα. Η CopyHelp είναι ο επίσημος συνεργάτης της ΟΚΙ για την αγορά του Ν.Καβάλας.

Παρουσίαση της νέας AccurioPress C2060 στο Digital Image Square της Konica Minolta Hellas

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της AccurioPress C2060 στις 17 Μαρτίου 2017 στον εκθεσιακό χώρο Digital Image Square της Konica Minolta Hellas. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός αξιόλογων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, με  αντικείμενο δραστηριότητάς τους την επαγγελματική εκτύπωση.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Lithotech, όπου παρουσιάστηκαν προϊόντα της που πραγματοποιούν μετεκτυπωτικές εργασίες.
Ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του AccurioPress C2060 καθώς και να δει live εκτυπωτικές εργασίες του που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση ποιότητας εικόνας, μεγάλη σαφήνεια και ακρίβεια με 1.200 x 1.200 dpi x 8 bit ανάλυση.
Με το λανσάρισμα της σειράς AccurioPress C2070 στην οποία ανήκει η AccurioPress C2060, η Konica Minolta παρουσιάζει μία νέα γραμμή συστημάτων παραγωγικής εκτύπωσής. Ως διάδοχος της σειράς bizhub PRESS C1070, η καινούργια σειρά AccurioPress C2070 συνδυάζει την υψηλή ποιότητα και την απόδοση των προηγούμενων μοντέλων με πρόσθετες δυνατότητες και επιλογές, προκειμένου να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Βοηθά επίσης στην αύξηση της κερδοφορίας των πελατών, δημιουργώντας ομαλές και βελτιωμένες ροές εργασίας με την επέκταση των υπηρεσιών εκτύπωσης.
Το AccurioPrint C2060/C2070 είναι ιδανικό για τις εταιρίες που ανήκουν στο χώρο των γραφικών τεχνών σε ένα βασικό περιβάλλον παραγωγής. Και οι δύο συσκευές παρέχουν μία εύκολη μετάβαση στη ψηφιακή εκτύπωση, με δυνατότητες φινιρίσματος και μία πληθώρα επιλογών που εξασφαλίσουν τη μέγιστη απόδοση των χρωμάτων. Η εξαιρετική ποιότητα εικόνας και η βέλτιστη ευελιξία μέσων παρέχει τέλεια απόδοση για το χρήστη. Για τις εταιρίες που αναλαμβάνουν επαγγελματικές εκτυπώσεις και τα CRDs με υψηλές απαιτήσεις όγκου, η Konica Minolta προσφέρει το AccurioPress C2060/C2070/P. Οι συσκευές αυτές είναι ιδανικές για να βοηθήσουν τις παραπάνω εταιρίες να αναπτυχθούν ψηφιακά, με βάση το επαγγελματικό φινίρισμα, το εξαιρετικό χρώμα και τη σταθερότητα στις συμπτώσεις σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα εκτύπωσης. Για άλλη μία φορά, η υψηλή ευελιξία στα μέσα εξασφαλίζει τέλεια απόδοση.
Accurio – το νέο εμπορικό σήμα της Konica Minolta για την επαγγελματική εκτύπωση
Έχοντας ήδη μετονομάσει το λογισμικό παραγωγικής εκτύπωσης AccurioPro, και τη πρώτη ψηφιακή inkjet press της Konica Minolta ως AccurioJet KM-1, η σειρά AccurioPress C2070 θα είναι ο πρώτος εξοπλισμός παραγωγικής εκτύπωσης με την ονομασία AccurioPrint και AccurioPress. Έτσι, όλα τα βασικά επαγγελματικά συστήματα εκτύπωσης θα έχουν την επωνυμία AccurioPrint αντί για bizhub PRO, ενώ το AccurioPress αντικαθιστά το bizhub PRESS για high-end συσκευές παραγωγικής εκτύπωσης. Τα λογισμικά AccurioPro βοηθούν στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και των ροών εργασίας, προκειμένου να εξορθολογήσουν τις παραγωγικές διαδικασίες του πελάτη. H Konica Minolta παρέχει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων το οποίο συμπληρώνει τη νέα σειρά AccurioPress C2070 και υποστηρίζει τους πελάτες με λογισμικό για controller και συσκευές μέτρησης όλα από ένα σημείο.

Τρίτη χρονιά επιτυχίας για την Konica Minolta, 3 συστήματα Konica Minolta κέρδισαν βραβεία BLI 2015 PRO
Τρία συστήματα Konica Minolta - το bizhub Press 1052, το 2250P και το C1100 - τιμήθηκαν πρόσφατα με βραβεία BLI PRO ως «Εξαιρετικές Μηχανές Παραγωγής» στις κατηγορίες μονόχρωμης μικρού και μεσαίου όγκου εκτύπωσης, και μονόχρωμης μεσαίου και υψηλού όγκου εκτύπωσης. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Konica Minolta Business Solutions Europe κερδίζει τα πολυπόθητα αυτά βραβεία. Η απόδοση κάθε συστήματος εντυπωσίασε σαφώς την κριτική επιτροπή BLI. Όπως σημείωσε ο David Sweetnam, επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Εργαστηρίου BLI και Υπηρεσιών Έρευνας, η C1100 παρουσίασε «μια εντυπωσιακή γενικά απόδοση» και η Press 2250P ήταν μια «εξαιρετική και οικονομικά αποδοτική επιλογή». Ο Pete Emory, Διευθυντής του Εργαστηρίου Δοκιμών BLI, περιέγραψε την Press 1052 ως «ένα εξαιρετικό μείγμα όλων των πιο σημαντικών στοιχείων  σε περιβάλλοντα μονόχρωμης παραγωγής».


Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.