Η Εταιρία μας


Με γνώση και εξειδίκευση άνω 20 ετών η Copyhelp έρχεται να δώσει εξειδικευμένες λύσεις στο να εμπορεύεται, να συντηρεί και να κάνει service φωτοτυπικών, φωτοαντιγραφικών και δικτυακών εκτυπωτών σε χαμηλές τιμές .

Στις μέρες μας παρατηρείται στροφή ακόμη και των μικρών εταιρειών να καλύπτουν τις ανάγκες των εκτυπώσεων από τον Η/Υ με τα φωτοτυπικά μηχανήματα. Αυτό συμβαίνει διότι το κόστος αντιγράφου είναι χαμηλότερο σε σχέση με τους laser εκτυπωτές, το κόστος συντήρησης των φωτοαντιγραφικών είναι χαμηλότερο, καθώς τα αναλώσιμά τους διαρκούν πολύ περισσότερο. Επίσης τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα παρέχουν ψηφιακές ευκολίες μειώνοντας το χρόνο που χρειάζεται για σκανάρισμα με τους αυτόματους τροφοδότες πρωτοτύπων διπλής όψης . Τέλος, τα μηχανήματα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και δεν χρειάζονται άμεση αντικατάσταση, όπως οι μικροί εκτυπωτές
Η εταιρεία μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό (πιστοποιήσεις MPLUS CERTIFICATE)
Η εταιρεία μας παρέχει service φωτοτυπικών  στα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα Konica Minolta,Riso, Ricoh, Canon, Hp, Oki,Oce, Samsung,Xerox κ.α. Επίσης, αναλαμβάνουμε ενοικιάσεις φωτοαντιγραφικών με χαμηλά μισθώματα.

Επιστέγασμα όλων των ανωτέρω είναι η δημιουργία ενός μεγάλου και αξιόλογου πελατολογίου που στην συντριπτική πλειοψηφία του αποτελείται από μεγάλους οργανισμούς τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί στο πώς θα χρησιμοποιούν και θα συντηρούν τα φωτοτυπικά μηχανήματα. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της εταιρείας μας που οδηγεί σε αυξημένες πωλήσεις είναι ο χρόνος ανταπόκρισης επισκευής και η άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων από εξειδικευμένο τμήμα τεχνικών.